Transport_og_kran

Truckcertifikat

Truckcertifikat

Trænger du til nye karrieremuligheder? Med et truckcertifikat er du bedre stillet i forhold til at komme i betragtning til en lang række jobs.
  • Arbejdsmuligheder: Mange job inden for lager-, logistik- og produktionssektoren kræver, at medarbejderne kan betjene gaffeltrucks eller andre former for industritruck. At have et truckcertifikat kan øge dine muligheder for at finde beskæftigelse inden for disse områder.
  • Sikkerhed: Truckcertifikater involverer træning i sikker betjening af trucks. Dette er afgørende for at reducere risikoen for ulykker og skader på arbejdspladsen, 
hvilket gavner både medarbejdere og arbejdsgivere.
Personlig sikkerhed: Træning i truckbetjening lærer dig vigtige sikkerhedsprincipper og færdigheder, der kan beskytte dig selv og andre på arbejdspladsen.
 
Med et truckcertifikat er du bedre stillet i forhold til at komme i betragtning til en lang række jobs. Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at finde det rette kursus for dig.
Amalie
Amalie vil give sig selv bedre muligheder på arbejdsmarkedet
Amalie på 21 år er oprindeligt uddannet salgsassistent, men ønskede en ny og anderledes karrierevej:

”Jeg vil gerne lave noget, hvor dagene er afvekslende og ikke ligner hinanden for meget. Jeg vil rigtig gerne være servicemedarbejder indenfor politiet eller være i en produktionsvirksomhed, men i mange af stillingsannoncerne står der, at man helst skal have truckcertifikat – så det tager jeg nu!”

”Kurset tager 7 hverdage og underviseren Lennart, gør kurset virkelig spændende. For eksempel har vi teori først på dagen og så sidst på dagen tager vi over i hallen og øver det praktiske.”

Amalie glæder sig til, at hun kan skrive truckcertifikat på sit CV og begynde at udvide sin jobsøgning ”og så synes jeg at det er ret sejt at man som ung kvinde kan sige at man har et truckcertifikat” smiler Amalie.
Daniel
Truckcertifikatet giver Daniel mulighed for at skifte karriere
Efter 15 år som bygningsmaler og en skulder der ikke er hvad den har været, vil Daniel på 34 år skifte retning og prøve noget nyt:
”Jeg tager truckcertifikatet for at stille mig selv bedre på arbejdsmarkedet og få nogle flere muligheder. Jeg vil gerne være lagerarbejder. Jeg synes det er vildt spændende med maskiner der kan løfte og flytte store ting – og vide at det er mig der styrer dem”.

Daniel er glad for at kurset er meget vekslende mellem teori og praksis: ”Vores underviser, Lennart, er virkelig hjælpsom og forklarer tingene godt så man forstår det.”

Daniel ser frem til, at truckcertifikatet er i hus, ”Det er altså sværere end man lige tror at styre den” griner han ”det ser så let ud når andre gør det, men det er ikke noget man bare lige gør.