Kontakt os

Spørgsmål er altid velkomne, hvad enten det er spørgsmål til en af kurserne, lønrefusion, du er i tvivl om noget eller noget helt fjerde.

Telefonen er åben:

Mandag – torsdag fra 7.30 – 14.00
Fredag fra 7.30 – 13.00.

Relaterede medarbejdere
René Malm
René Malm
Markedschef
Udvikling og implementering af HR-strategier, der understøtter virksomhedens valgte strategi. Udvikling og drift af virksomhedsspecifikke Business-akademier, der skal tiltrække, udvikle og fastholde virksomhedens ansatte. Udvikling og drift af virksomhedsnetværk, der ønsker løbende udvikling, sparring til realisering af personlige som virksomhedsrelaterede mål.
Britta Alsgren
Britta Alsgren
Chefkonsulent
Anlægsgartner og struktør, Auto og bilsyn, Bygge og anlæg, Ejendomsservice og rengøring, El og VVS – herunder robotteknik, Fødevarer, gastronomi og ernæring, Ledelse og organisering, Murer og tømrer, Sikkerhed og miljø, Stillads, Svejsning, Transport, truck, og kran, Certifikatkurser
Lene Andersen
Lene Andersen
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Bygge og anlæg, rørlæggeruddannelsen, systemstillads, vejen som arbejdsplads, auto, bilsyn, grønne områder, ejendomsservice, el/teknologi, VVS, fødevarer, almen fødevarehygiejne, grundlæggende leder- og coachuddannelse.
Mette Ranthe
Mette Ranthe
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Gaffeltruck, kran, anhugning, teleskoplæsser, EU efteruddannelse for bus- og godschauffører, bus- og lastbilkørekort, farligt gods, grunduddannelse for varebilschauffører, taxakørekort og BAB sygetransport.
Lena Jansen
Lena Jansen
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Rengøring, sikkerhed og miljø, svejsning og epoxy.