For virksomheder

Særlige virksomhedsforløb

Vores kursuscenter udbyder AMU kurser inden for stort set alle fagområder, og vi tilrettelægger også skræddersyede undervisningsforløb, hvor fagindhold og undervisningsform helt og holdent er tilpasset din virksomhed og medarbejdernes behov.

Det er selvfølgelig muligt løbende at oprette kursusforløb. Undervisningen kan enten være på CELF eller på jeres virksomhed, så undervisningen kommer tæt på det, medarbejderen laver til dagligt på arbejdspladsen.

Kurser som I vil ha’ dem
Kurserne kan foregå på flere måder, enten som heltidsundervisning eller deltidsundervisning og også gerne som opsplittet undervisning – så det passer bedst til jeres virksomheds behov.

Få penge tilbage

På Efteruddannelse.dk kan du som virksomhed søge tilskud til medarbejdernes efteruddannelse, VEU-godtgørelse. For at få penge tilbage skal du være i AMU-målgruppen.

Du kan læse mere om VEU-godtgørelse på www.veug.dk.

Kursusundervisningen

Undervisningen varierer typisk mellem teori og praktiske øvelser. Vi gør meget ud af, at have fokus på den enkelte kursist i undervisningen.

Underviserne har alle erfaring fra den branche, de underviser inden for.

Skal vi hjælpe?

CELF hjælper allerede rigtig mange virksomheder – små som store, offentlige som private – med at styrke deres kompetenceudvikling.

Vi vil også meget gerne hjælpe jer hele vejen gennem kursusprocessen.

Kontakt

Markedskonsulent Britta K. Alsgren

51 854 095