For virksomheder

for_virksomheder

Særlige virksomhedsforløb

Vores kursuscenter udbyder AMU kurser inden for stort set alle fagområder, og vi tilrettelægger også skræddersyede undervisningsforløb, hvor fagindhold og undervisningsform helt og holdent er tilpasset din virksomhed og medarbejdernes behov.

Det er selvfølgelig muligt løbende at oprette kursusforløb. Undervisningen kan enten være på CELF eller på jeres virksomhed, så undervisningen kommer tæt på det, medarbejderen laver til dagligt på arbejdspladsen.

Kurser som I vil ha’ dem Kurserne kan foregå på flere måder, enten som heltidsundervisning eller deltidsundervisning og også gerne som opsplittet undervisning – så det passer bedst til jeres virksomhedsbehov.Få penge tilbage

På www.voksenuddannelse.dk kan du som virksomhed søge tilskud til medarbejdernes efteruddannelse, VEU-godtgørelse. For at få penge tilbage skal du være i AMU-målgruppen.

Kursusundervisningen

Undervisningen varierer typisk mellem teori og praktiske øvelser. Vi gør meget ud af, at have fokus på den enkelte kursist i undervisningen.
Underviserne har alle erfaring fra den branche, de underviser inden for.

Skal vi hjælpe?

CELF hjælper allerede rigtig mange virksomheder – små som store, offentlige som private – med at styrke deres kompetenceudvikling.
Vi vil også meget gerne hjælpe jer hele vejen gennem kursusprocessen.
Du kan læse mere om VEU-godtgørelse på
Relaterede medarbejdere
Britta Alsgren
Britta Alsgren
Chefkonsulent
Anlægsgartner og struktør, Auto og bilsyn, Bygge og anlæg, Ejendomsservice og rengøring, El og VVS – herunder robotteknik, Fødevarer, gastronomi og ernæring, Ledelse og organisering, Murer og tømrer, Sikkerhed og miljø, Stillads, Svejsning, Transport, truck, og kran, Certifikatkurser