For dig, der er ledig

New_skills

6 ugers jobrettet uddannelse

Vidste du, at du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, hvis du bliver ledig og har ret til dagpenge? Det giver dig mulighed for at forberede dig på dit næste job.

6 ugers jobrettet uddannelse kan enten være ét kort kursus eller et kursusforløb på op til 6 uger. Både det enkelte kursus og kursusforløbene er rettet mod et bestemt job eller branche.

A-kassen og jobcentret skal godkende, at du deltager i 6 ugers jobrettet uddannelse. Derfor skal du huske at tale med dem – og helst så hurtigt som muligt.
Hvis du er under 25 år skal kursusforløbet være afviklet inden for de første 6 måneder, du er ledig. Hvis du er over 25 år , skal det være inden for de første 9 måneder.
Landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse


Andre muligheder

Jobcentrene og A-kasserne har forskellige uddannelsestilbud – også udenfor 6 ugers jobrettet uddannelse. Det er altid en god idé at høre, om mulighederne og søge råd og vejledning.

Ring bare til os, vi er klar ved telefonerne mandag til torsdag fra 07.30-14.00 og fredag fra 07.30-13.00. Du kan også skrive dine spørgsmål på celf@celf.dk.
Relaterede medarbejdere
Lena Jansen
Lena Jansen
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Rengøring, sikkerhed og miljø, svejsning og epoxy.
Lene Andersen
Lene Andersen
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Bygge og anlæg, rørlæggeruddannelsen, systemstillads, vejen som arbejdsplads, auto, bilsyn, grønne områder, ejendomsservice, el/teknologi, VVS, fødevarer, almen fødevarehygiejne, grundlæggende leder- og coachuddannelse.
Mette Ranthe
Mette Ranthe
Kursussekretær
Specielle kursusområder er: Gaffeltruck, kran, anhugning, teleskoplæsser, EU efteruddannelse for bus- og godschauffører, bus- og lastbilkørekort, farligt gods, grunduddannelse for varebilschauffører, taxakørekort og BAB sygetransport.
Britta Alsgren
Britta Alsgren
Chefkonsulent
Anlægsgartner og struktør, Auto og bilsyn, Bygge og anlæg, Ejendomsservice og rengøring, El og VVS – herunder robotteknik, Fødevarer, gastronomi og ernæring, Ledelse og organisering, Murer og tømrer, Sikkerhed og miljø, Stillads, Svejsning, Transport, truck, og kran, Certifikatkurser