Lederuddannelsen

GettyImages-1352437949
Professionel ledelse er en afgørende forudsætning for at drive virksomhed med økonomisk succes og grundlaget for at sikre høj kvalitet i ydelser og produkter. Derfor har vi på CELF i mange år uddannet ledere til både produktionsvirksomheder, håndværksfag, kommuner, private servicevirksomheder og andre administrative fag.  Den Grundlæggende Lederuddannelse og lederkurser er til dig som overvejer at blive leder, er nyudnævnt leder eller har flere års ledererfaring.

Medarbejderudvikling er afgørende for den enkeltes trivsel i virksomheden. CELF afvikler kurser med kompetenceudvikling inden for softskills som f.eks. kommunikation/ konflikthåndtering, samarbejde i teams, kvalitetsbevidsthed, lean m.fl.

Inden for ledelse og medarbejderudvikling kan CELF udvikle AMU-kursuspakker, så de matcher den enkelte virksomheds behov.

Produkter/pakker uden for AMU-målgruppen

CELF udbyder DISC profilanalyser med individuelle opfølgningssamtaler af vores certificerede underviser. Enten efter individuelt ønske eller typisk for virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke kommunikationen, samarbejdet og produktiviteten i deres organisation.

Kulturforandringer med fokus på adfærd der kan nedbringe ulykker på arbejdspladsen.