Svejsning

Åbent Svejse-Værksted 

Kom på svejsekurser på CELFs Åbent Værksted og få de rette certifikater og re-certifikater, for et arbejde inden for metalbranchen. Der er stor efterspørgsel på folk inden for metalområdet.

Deltagerne på åbent svejseværksted kommer med forskellige forudsætninger og ønsker til modulerne. Du arbejder i dit eget tempo efter din egen plan, som du lægger sammen med underviseren. Der er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra almindelig klasseundervisning. Du skal derfor også være indstillet på, at der stilles krav om, at du kan arbejde selvstændigt og har et vist ansvar for din egen læring.

Underviseren fungerer som konsulent og vejleder, når du har brug for det. Det er vores erfaring, at indlæringen sker mere effektivt, når der arbejdes aktivt med problemløsningen. Vi opfordrer derfor også deltagerne til at udveksle erfaringer og oplevelser omkring faget for at styrke indlæringen.

Du kan opkvalificere dig inden for de mest anvendte svejseprocesser:
Gas- og lysbuesvejsning/MAG/MIG/ og TIG.

Certificering
Der kan desuden opnås certificering, hvis du har et anerkendt svendebrev som eksempelvis: pladesmed, VVS-montør, klejnsmed eller lignende.

Svejseværkstedet har åbent nogle perioder om året. Hvis du skal certificeres, skal du tilmeldes senest én uge før start for at sikre, at de relevante materialer er tilstede. 

Adgangskrav
For at kunne starte på svejsekurser skal du have gennemført det lovpligtige kursus ”Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk - §17”. Du kan se hvornår vi udbyder kurset her.

Åbningsperioder 1. halvår 2024:
Uge 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 22, 23, 24. Vi starter kurser om mandagen.  
Kontakt faglærer Tomas Olsen på telefon: 21 25 95 06 for at høre nærmere om hvilket forløb, der passer til dig – eller hvis perioderne ikke passer dig eller din virksomhed. Så tager vi en snak om mulighederne.