Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
15. april 2020 Valgt Optaget
21. april 2020 Optaget
Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Startdato 15. april 2020
Slutdato 16. april 2020
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris for ledige 1436,50 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Beskrivelse Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Kontaktperson Lene Andersen
Telefonnr 54 888 852
Email lena@celf.dk
Kviknummer 37640220mtm0248817
Minimum antal deltagere 18
Maksimum antal deltagere 30
Status Optaget
Fag til kurset:
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Skolefagkode: 48817
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan fremstille, tilsmage, anrette og præsentere klassiske/typiske retter inden for et af flg. kategorier: varme og lune rettet, smørrebrød, kanapéer og sliders eller salater, sandwich, saucer og dressing. Der findes også et trin 2 af kurset.

Indhold:
Du kan:- Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering. - Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet. Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier: ________ Varme og lune retter, herunder anretninger ________ Smørrebrød, kanapéer og sliders ________ Salater, sandwich, saucer og dressinger.
Lav PDF med kurser