Slap armering - trin 1

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Garantikursus Garantikursus - garanteres gennemført
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 630,00 kr.
Pris for ledige 3586,75 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3586,75 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Slap armering - trin 1
Kontaktperson Lene Andersen
Telefonnr 54 888 852
Email lena@celf.dk
Minimum antal deltagere 1
Maksimum antal deltagere 11
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Slap armering - trin 1
Skolefagkode: 48764
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 630,00 kr.
Pris for ledige: 3586,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3586,75 kr.

Målgruppe
Medarbejdere inden for jobområdet, der er beskæftiget med at fremstille bygge- og anlægskonstruktioner af armeret og uarmeret beton.

Formål:
Du kan efter kurset udarbejde klippe- og bukkelister ud fra tegninger og beskrivelser med viden om dæklag, stødlængder, afstande mellem armeringsjern og armeringens placering m.m. samt udføre klipning og bukning af jern med elektrisk maskiner ud fra foreliggende klippe- og bukkelister. Det vil være hensigtsmæssigt at supplere kurset med kompetencer i udførelse af forskalling. Kurset er 1. trin ud af 3 på de trindelte kurser.

Indhold:
Deltagerne kan: - Selvstændigt udarbejde klippe- og bukkelister ud fra tegninger og beskrivelser. - Anvende viden om krav og standarder til dæklag, stødlængder, afstande mellem armeringsjern og armeringens placering m.m. ved udarbejdelse af klippe- og bukkelister.- Udføre klipning af jern med elektrisk klippemaskine - håndholdt såvel som stationær maskine.- Foretage bukning af jern med elektrisk bukkemaskine ud fra foreliggende bukkelister. - Udføre arbejdet under hensyn til gældende standarder for området - med fokus på bukkeskivediameter og temperaturkrav. - Udføre arbejdet med viden om de enkelte værktøjers opbygning og anvendelsesmuligheder.- Selvstændigt planlægge gennemførelse af en armeringsopgave. - Udføre arbejdet under hensyntagen til eget og andres arbejdsmiljø.
Lav PDF med kurser