Reducering af madspild

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Tilmeldingsfrist 12. juni 2019
Startdato 17. juni 2019
Slutdato 19. juni 2019
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 354,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Reducering af madspild
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Kviknummer 37640219mtm0147988
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
20 ledige pladser Tilmeld
Fag til kurset:
Reducering af madspild
Skolefagkode: 47988
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod medarbejdere beskæftiget med eller ønske om beskæftigelse med reducering af madspild i storkøkkener, cafeér, kantiner, daginstitutioner, restaurationskøkkener eller lignende.

Formål:
Deltageren kan anvende data, der er indsamlet i køkkenet på egen arbejdsplads, til at arbejde med reducering af madspild. Deltageren lave konkrete planer for reducering af madspild for alle processer i hele produktions-flowet fra indkøb til afrydning i et storkøkken.

Indhold:
Deltageren kan anvende aktuelle data fra egen arbejdsplads til at identificere og kategorisere madspild i et produktionskøkken. Deltageren kan udarbejde strategi og konkrete planer for reducering af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtigt bortskaffelse af endeligt madspild. Deltageren kan facilitere og implementere alle processerne i reduceringen af madspildet for hele flowet fra indkøb til afrydning. Deltageren kan motivere medarbejderne i samarbejdet om at reducere madspildet i virksomheden.
Lav PDF med kurser