Reducering af madspild

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 354,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Reducering af madspild
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Reducering af madspild
Skolefagkode: 47988
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod medarbejdere beskæftiget med eller ønske om beskæftigelse med reducering af madspild i storkøkkener, cafeér, kantiner, daginstitutioner, restaurationskøkkener eller lignende.

Formål:
Deltageren kan anvende data, der er indsamlet i køkkenet på egen arbejdsplads, til at arbejde med reducering af madspild. Deltageren lave konkrete planer for reducering af madspild for alle processer i hele produktions-flowet fra indkøb til afrydning i et storkøkken.

Indhold:
Deltageren kan anvende aktuelle data fra egen arbejdsplads til at identificere og kategorisere madspild i et produktionskøkken. Deltageren kan udarbejde strategi og konkrete planer for reducering af madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion, herunder bæredygtigt bortskaffelse af endeligt madspild. Deltageren kan facilitere og implementere alle processerne i reduceringen af madspildet for hele flowet fra indkøb til afrydning. Deltageren kan motivere medarbejderne i samarbejdet om at reducere madspildet i virksomheden.
Lav PDF med kurser