Professionelle opskrifter og portionsstørrelser

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Garantikursus Garantikursus - garanteres gennemført
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris for ledige 1436,50 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Professionelle opskrifter og portionsstørrelser Kurset afsluttes med en skriftlig prøve
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 1
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Professionelle opskrifter og portionsstørrelser
Skolefagkode: 48786
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Formål:
Du kan tilberede og anrette enkle måltider på baggrund af standardiserede portionsstørrelser til normalkost. Endvidere kan du opstille og anvende professionelle opskrifter tilpasset standardiserede portionsstørrelser.

Indhold:
- Du kan tilberede og anrette enkle måltider på baggrund af standardiserede portionsstørrelser til normalkost.- Du kan opstille og anvende professionelle opskrifter tilpasset standardiserede portionsstørrelser.
Lav PDF med kurser