PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Tilmeldingsfrist 8. juli 2022
Startdato 1. august 2022
Slutdato 5. august 2022
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 640,00 kr.
Pris for ledige 3783,50 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3783,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning Kurset afsluttes med en skriftlig prøve
Kontaktperson Lene Andersen
Telefonnr 54888852
Email lena@celf.dk
Kviknummer 37640222ssi0149025
Minimum antal deltagere 2
Maksimum antal deltagere 9
9 ledige pladser Tilmeld
Fag til kurset:
PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning
Skolefagkode: 49025
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 640,00 kr.
Pris for ledige: 3783,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3783,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for PLC

Formål:
Efter kurset kan deltageren programmere moduler og skalere indgangssignaler i en PLC samt opsætte regulatorer.Søgeord: Analog PLC, regulatorer, automatisk anlæg, transmittere, aktuatorer, reguleringssløjfe, indsvingningsforløb, trendgraf.

Indhold:
Efter kurset kan deltageren programmere moduler og skalere indgangssignaler i en PLC samt opsætte regulatorer.I forbindelse med programmering af moduler og skalering af indgangssignaler i en PLC betyder det:Deltageren har kendskab til signaltilpasning og skalering af analoge og digitale signaler, herunder AD-konverter.Deltageren konfigurerer og tester analoge ind- og udgangsmoduler i en PLC og i et automatisk anlæg med digital kommunikation til PLC. Deltageren forbinder modulerne med forskellige typer transmittere og aktuatorer, fx proportionalventiler og motorstyringer.Deltageren programmerer og anvender de analoge ind- og udgangssignaler i PLC'ens matematiske funktionsblokke. I forbindelse med opsætning af regulatorer betyder det:Deltageren kan indregulere enkle reguleringssløjfer. Deltageren har indsigt i principperne for reguleringssløjfer, fx feedback-regulering. Deltageren indregulerer og optimerer enkle reguleringssløjfer med en PLC-PID-regulator. Deltageren dokumenterer indsvingningsforløb (trendgraf).
Lav PDF med kurser