PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 630,00 kr.
Pris for ledige 3700,25 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3700,25 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning Kurset afsluttes med en skriftlig prøve
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54 888 223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 2
Maksimum antal deltagere 10
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
PLC - programmering af PLC & regulering: opsætning
Skolefagkode: 49025
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 630,00 kr.
Pris for ledige: 3700,25 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3700,25 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for PLC

Formål:
Efter kurset kan deltageren programmere moduler og skalere indgangssignaler i en PLC samt opsætte regulatorer.Søgeord: Analog PLC, regulatorer, automatisk anlæg, transmittere, aktuatorer, reguleringssløjfe, indsvingningsforløb, trendgraf.

Indhold:
Efter kurset kan deltageren programmere moduler og skalere indgangssignaler i en PLC samt opsætte regulatorer.I forbindelse med programmering af moduler og skalering af indgangssignaler i en PLC betyder det:Deltageren har kendskab til signaltilpasning og skalering af analoge og digitale signaler, herunder AD-konverter.Deltageren konfigurerer og tester analoge ind- og udgangsmoduler i en PLC og i et automatisk anlæg med digital kommunikation til PLC. Deltageren forbinder modulerne med forskellige typer transmittere og aktuatorer, fx proportionalventiler og motorstyringer.Deltageren programmerer og anvender de analoge ind- og udgangssignaler i PLC'ens matematiske funktionsblokke. I forbindelse med opsætning af regulatorer betyder det:Deltageren kan indregulere enkle reguleringssløjfer. Deltageren har indsigt i principperne for reguleringssløjfer, fx feedback-regulering. Deltageren indregulerer og optimerer enkle reguleringssløjfer med en PLC-PID-regulator. Deltageren dokumenterer indsvingningsforløb (trendgraf).
Lav PDF med kurser