Kuvert- og madbrød bagt i restauranten

CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
30. november 2020 Valgt Optaget
14. december 2020 Optaget
Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Startdato 30. november 2020
Slutdato 1. december 2020
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris for ledige 1436,50 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10.-15.34
Beskrivelse Kuvert- og madbrød bagt i restauranten Kurset afsluttes med en skriftlig prøve
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Kviknummer 37640220mtm0248284
Minimum antal deltagere 12
Maksimum antal deltagere 20
Status Optaget
Fag til kurset:
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Skolefagkode: 48284
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan fremstille og udvikle lækre kuvert- og madbrød ud fra virksomhedens brand og køkkenets kapacitet. Deltageren kan anvende bedst mulige bageteknik og anvende forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser til restaurantens mad- og kuvertbrød.

Indhold:
Deltageren kan udvælge, opbevare og anvende forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød. Deltageren kan anvende de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej. Deltageren kan fremstille æstetiske kuvert- og madbrød samt efterleve Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener. Deltageren kan planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr. Deltageren kan sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.
Lav PDF med kurser