25. september 2019

Måling og vurdering af rengøringskvalitet

23. januar 2020

Forskalling – intro til traditionel forskalling

23. januar 2020

Sikkerhed ved arbejde med kold asfalt og bitumen

23. januar 2020

Slap armering – trin 1

24. januar 2020

Anvendelse af mørteltyper til murværk og puds

24. januar 2020

Fokus på kvalitet i bygge- og anlægsbranchen

24. januar 2020

Tyndpuds – Microtopping

24. januar 2020

Isolering – Mursamlinger i.h.t. isoleringskrav

24. januar 2020

Kvadre og palæpuds – udførelse

20. februar 2020

Kalkulation i køkkenet – trin 1

20. februar 2020

Professionelle opskrifter og portionsstørrelser

20. februar 2020

Mad til børn – sunde børn

20. februar 2020

Molekylær gastronomi

20. februar 2020

Danske egnsretter

20. februar 2020

Tilberedning af det varme og kolde køkken – trin 1