Karrierecentret

Kom på kursus når det passer dig

I karrierecentret udbyder vi kurser, som åbent værksted. Det betyder, at du kan komme på kursus når det passer dig, du arbejder i dit eget tempo, og lige netop på det niveau, som du ønsker. Hvis du bedst kan afse tid til kursus mandage og torsdage, er det det, vi aftaler. Eller måske det er bedst i en bestemt uge? – Det er dig, der bestemmer.

Forbedr dine kompetencer inden for områderne IT, økonomi og regnskab, kompetenceafklaing samt jobsøgning.

For virksomheder

Undervisningsformen er individuel

Materialet, som du kommer til at arbejde med, er delvist selvinstruerende, men en underviser er hele tiden klar med sparring og vejledning, hvis du har brug det. Der vil være andre kursister i Karrierecentret, som enten arbejder med samme kursus som du, eller med noget andet. Det giver en god dynamik.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hvordan man bruger en PC, sætter en tekst rigtigt op, søger på internettet, laver formler i regneark, bogfører, styrer debitorer, arbejder i et økonomistyringsprogram – samt hvordan du får styr på dine kompetencer og skriver en god jobansøgning.

Er du ledig og har ret til 6 ugers jobtilrettet uddannelse udbyder vi bl.a. kursuspakke 55 Grundlæggende IT, Kursuspakke 60 Grundlæggende regnskab samt Kursuspakke 64 Administrativ IT. Ring endelig og hør nærmere.

Kontaktperson

Tina Foged, kursusvejleder

54 88 88 69


Tina sidder klar til en kursussnak hver dag – kom bare forbi Karrierecentret.
Karrierecentret på CELF

Kontakt os endelig

Merkurs Plads 1 4800 Nykøbing F. Find vej

Karrierecentret har åbent

  • Alle hverdage fra kl. 8.15 – 15.40
  • Du er altid velkommen til at ringe eller til at komme forbi til en kursussnak

Et væld af kurser

Vi udbyder kurser som åbent værksted. Det er hovedsagligt kurser indenfor IT, økonomi og regnskab, kompetenceafklaring og jobsøgning. Men vi kan meget mere end det. Har du behov eller ønsker om kurser indenfor sprog eller måske mangler du et bestemt fag/niveau for at komme videre med din uddannelse?

Ring på 54 88 88 69 og hør nærmere – vi er altid parate til at hjælpe dig.

Kursusfaciliteter i Karrierecentret

Karrierecentret er en del af CELF’s Handelsskoleafdeling på Merkurs Plads i Nykøbing F. Det betyder gode kantineforhold, og liv og leben i pauserne.  Vi har lyse og venlige lokaler, og du kommer til at arbejde med nyt it-udstyr. Vi gør meget ud af at yde den bedste service, og vil gerne ar du går fra dit kursus hos os med en god oplevelse og en masse nyttig viden i bagagen.

Vejledning og tilmelding

Du er altid velkommen til at komme forbi Karrierecentret, eller at ringe for at få en samtale om, hvilke kurser der er rigtige for dig at starte på.

Vi er klar med gratis råd og vejledning, der tager udgangspunkt i, hvad der kan få dig godt videre i dit karriereforløb.

Kursisterne fortæller: ”Anden måde at lære på”

Linda Hedengran, 39 år. Karrierecentret:

”Jeg er malersvend, og da jeg blev ledig bestemte jeg mig for at tage et regnskabskursus. Hvis jeg vil skifte branche, så giver det mig langt flere muligheder. Og hvis jeg bliver ansat i en malervirksomhed kan jeg udover at male også bidrage med at lave regnskabet. Så jeg er bedre stillet i forhold til at finde et nyt job.

I Karrierecentret er det en anden måde at lære på. I stedet for at sidde 8 timer og kigge på tavlen er det meget frit og selvstændigt arbejde – vi arbejder selv med materialet, og så er der en lærer tilstede, vi kan spørge om hjælp.”

Kursisterne fortæller: ”Jeg kan godt lide idéen om det åbne værksted”

Anett Pedersen, 52 år. Regnskabskursus, karrierecentret:

”Jeg valgte Karrierecentret, fordi jeg godt kan lide idéen om det åbne værksted. At man arbejder i sit eget tempo – for noget forstår man hurtigt, andet langsommere. Man er ikke afhængig af andre. Det er ens eget ansvar, men man kan altid få støtte og vejledning af de meget hjælpsomme lærere.

Jeg har boet i Tyskland og arbejdet inden for hotelbranchen i mange år. Her arbejdede jeg også perifert med regnskab. Nu er jeg flyttet tilbage til Danmark. Jeg har fået meget ud af kurset, og nu også papir på det jeg kan, og kan derfor søge job inden for området.”