Karrierecentret

Et væld af kurser

I Karrierecentret udbyder vi kurser som åbent værksted – hovedsagligt indenfor IT, økonomi og regnskab, kompetenceafklaring og jobsøgning.

Åbent værksted betyder, at du kan du kan komme på kursus, når det passer dig. Du arbejder i dit eget tempo, og lige netop på det niveau, som du ønsker.

Hvis du bedst kan afse tid til kursus mandage og torsdage, er det det, vi aftaler. Eller måske det er bedst i en bestemt uge? – Det er dig, der bestemmer.

Men vi kan meget mere end det. Har du behov eller ønsker om kurser indenfor sprog eller måske mangler du et bestemt fag/niveau for at komme videre med din uddannelse?

Ring på 25458879 og hør nærmere – vi er altid parate til at hjælpe dig.

Undervisningsformen er individuel

Materialet, som du kommer til at arbejde med, er delvist selvinstruerende, men en underviser er hele tiden klar med sparring og vejledning, hvis du har brug det. Der vil være andre kursister i Karrierecentret, som enten arbejder med samme kursus som du, eller med noget andet. Det giver en god dynamik.

Kursusfaciliteter i Karrierecentret

Karrierecentret er en del af CELF’s Handelsskoleafdeling på Merkurs Plads i Nykøbing F. Det betyder gode kantineforhold, og liv og leben i pauserne.  Vi har lyse og venlige lokaler, og du kommer til at arbejde med nyt it-udstyr. Vi gør meget ud af, at yde den bedste service, og vil gerne at du går fra dit kursus hos os med en god oplevelse og en masse nyttig viden i bagagen.

Tilmelding

Lena Jansen

54 888 223Du er også altid velkommen til at komme forbi til en kursussnak, dog anbefales det, at du ringer først og booker en tid.

Kontakt os endelig

Merkurs Plads 1 4800 Nykøbing F. Find vej

Karrierecentret har åbent

  • Fra mandage – torsdage fra kl. 8.15 – 15.40
  • Du er altid velkommen til at ringe eller til at komme forbi til en kursussnak