Innovativ gastronomi i hotel og restauration

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 236,00 kr.
Pris for ledige 1412,80 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1412,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Innovativ gastronomi i hotel og restauration
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Innovativ gastronomi i hotel og restauration
Skolefagkode: 40521
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i professionelle køkkener og som ønsker inspiration til at arbejde bevidst med kreative processer og integrere en oplevelsesdimension i den daglige madforplejning.

Formål:
Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter vha. konkrete værktøjer som brainstorming og mindmap. Deltageren afprøver og kan anvende sæsonbetonede råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder samt forfine smagsoplevelsen på basis af viden om sensorik.

Indhold:
Deltageren kan arbejde innovativt med at udvikle nye retter. Deltageren kan anvende brainstorming og mindmap som konkrete værktøjer til at fremme den innovative proces i udvikling af nye retter. Deltageren afprøver og kan anvende råvarer, benytte tilberedningsmetoder og anrette på nye måder. Deltageren afprøver og kan udvikle nye retter med udgangspunkt i de sæsonbetonede råvarer, som er til rådighed. Deltageren kan på baggrund af viden om sensorik arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelsen.
Lav PDF med kurser