Dét siger kursisterne

Den grundlæggende lederuddannelse (online)

”Den grundlæggende lederuddannelse (online) passede mig så godt, fordi det blev til et selvstudie, hvor coronarestriktionerne ikke ville blive et problem, og kunne tages når det passede mig bedst. Det var så lærerigt og virkelig udfordrende, og jeg føler, jeg har fået utroligt meget ud af ledelsesdelen i kurset, da teorien hele tiden blev forklaret i relation til praksis med reelle problemstillinger. Det gav så god mening af få det praktiske med, så jeg ved, hvordan jeg selv kan bruge det i mit arbejdsliv.” Uffe Sørensen, Head Concierge på Nimb Hotel.


Den grundlæggende lederuddannelse (online)

”Den Grundlæggende Lederuddannelse er et godt redskab at have med mig på min fremtidige vej, når jeg gerne vil bevæge mig i retningen af en lederstilling.  Jeg synes, det fedeste ved uddannelsen er, at jeg kom til at reflektere mere over fremtidige spørgsmål såsom: hvilken type leder vil jeg være? Afsnittet om forandringsledelse kommer jeg også helt sikkert til at bruge i mit fremtidige arbejde. Selvom jeg ikke er leder endnu, har det givet mig enormt meget at kunne bidrage til, at al den forandring der sker rundt om os i øjeblikket, bliver taget imod med en positiv attitude.” Anna Finderup, Concierge på Nimb Hotel. 

 


Almen fødevarehygiejne

”Hold-ånden blandt kursisterne var supergod, og det betyder bare, det er rigtig rart at tage kurset. Derudover var det spændende, skræmmende og lærerigt at lære alt det om bakterier. Det giver en helt ny viden, som naturligvis betyder, man får en ny tilgang til fødevarer, fordi man er blevet oplyst om bakterierne.” Pernille Harpsøe, 43, uddannet socialrådgiver.


Daglig erhvervsrengøring

”Jeg er blevet mere opmærksom på det ergonomiske aspekt af rengøring, og hvordan jeg kan skåne min krop mest muligt. Overordnet gav kurset mig mange informationer og oplysninger, som jeg kan bruge både i mit arbejde men også i mit privatliv.” Betina Hansen, 42, arbejder som tjener/køkkenmedhjælper.

”Underviserne og engagementet var noget af det bedste ved kurset. Det har været virkelig godt og spændende, og jeg har fået meget ny – og rigtig brugbar – viden. Jeg kan bruge det lærte i min dagligdag, da jeg arbejder i en institution.” Tine Mortensen, 33, uddannet pædagog.


Find dit kursus her