Femern Traning Center

På Femern Traning Center fokuserer vi på at uddanne og kvalificere der, hvor fremtidens job er.

Igangværende og kommende storbyggerier og anlægsprojekter som blandt andet et topmoderne statsfængslet på Nordfalster, ny Storstrømsbro, udvidelse af vejanlæg, jernbane og motorvejsbroer, skole- og boligbyggerier og det kommende Femern byggeri har en enorm påvirkning på Lolland-Falster.

Det betyder, der er et stærkt stigende behov for kvalificeret arbejdskraft i de kommende år.

Specieldesignede & målrettede kurser
Femern Training Center støtter op om det behov. Centret er placeret i Maribo, og herfra udbydes alle de kurser og den efteruddannelse, som det kommende byggeboom stiller krav om, blandt andet dumperkurser, betonopkvalificering, introduktionskurser til byggebranchen og lovpligtige certifikat- og sikkerhedskurser. Kurserne er alle målrettet anlægs- og storbyggerierne.

Find bygge og anlægs-kurser her
Find transportkurser her

Du finder os her

Femern Training Center
C. E. Christiansens Vej 12
4930 Maribo
Find vej

Kontakt os

Jannie Bojesen
Markedskonsulent Femern Training Center
Tlf.: 54888907
Mail: jbo@celf.dk

Femern Training Center

Rummer alle faciliteter til efteruddannelse indenfor bygge og anlæg, transport, stillads og kloak. Vi har aftaler med den lokale byggebranche om praksisnær træning på ‘rigtige’ byggepladser.

Niels-Joergensen_Dumperkursus

Niels Jørgensen, dumperkursus.

“Jeg satser målrettet på at få arbejde på Femernforbindelsen”

”Med dumperkurset satser jeg på muligheden for at arbejde på Femernforbindelsen, for der skal bruges mange mennesker med de kvalifikationer, kurset giver os.

I løbet af de seks uger kurset har varet har jeg lært at mestre store maskiner – kurset er mest praktisk, og vi kommer ud på rigtige pladser og øver os. Vi har f.eks. deltaget i arbejdet med at anlægge en større mountainbike-bane i Nakskov. Men der er selvfølgelig også teori.

Jeg har arbejdet med jord og beton i mange år og har også taget kurser i kloakering og kabel.

Nu satser jeg målrettet på at få arbejde på Femernforbindelsen.”

Erik Knudsen.

Erik Knudsen, underviser.

Underviser på kurser der er målrettet anlægs- og storbyggerier.

“Jeg har de sidste 10 år undervist inden for struktørområdet og betonmageruddannelsen på AMU.

Når jeg underviser, gør jeg meget brug af digitale medier, og jeg laver det meste af mit materiale i 3D-tegninger, hvis det er muligt. Jeg bruger meget ’min person’ og er levende og humørfyldt i min fremtræden, da alle lærer mere af en underviser, der viser han brænder for sit fag. Det er dét, der driver mig som underviser – jeg vil meget gerne uddele af min viden til mennesker der kan have brug for det.

En god dag med kursisterne er for mig en dag, hvor jeg føler, at eleverne har fået noget med hjem. Især en dag hvor de også giver udtryk herfor”.

Femern Training Center