Digitalisering i produktionen 1 + 2

CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
20. september 2021 Valgt 18 ledige pladser
27. september 2021 18 ledige pladser
Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Tilmeldingsfrist 10. september 2021
Startdato 20. september 2021
Slutdato 24. september 2021
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 950,00 kr.
Pris for ledige 3367,00 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 3367,00 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10 - 15.34
Beskrivelse Kurset afsluttes med en prøve
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Kviknummer 37640221ssi0149643
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser Tilmeld
Fag til kurset:
Digitalisering i produktionen 1
Skolefagkode: 49643
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 380,00 kr.
Pris for ledige: 1392,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1392,80 kr.

Målgruppe
Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digital kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring.

Formål:
På dette kursus lærer du at bruge e-mail, søge på internettet og kommunikere med kolleger og offentlige myndigheder i relation til produktionsstyring. Du lærer at udvise sikker digital adfærd, og du får et godt fundament for at modtage yderligere instruktion og uddannelse i digitale systemer og enheder, i en automatiseret industriel produktion.

Indhold:
Efter gennemført kursus har du via digitale enheder kendskab til:· Opkobling på fast- og trådløst netværk. · Jobrelevant digital kommunikation med offentlige myndigheder om fx produktionsrelevante oplysninger. · Anvendelse af sociale medier i forbindelse med fx organisering af arbejdet i produktionen. Efter gennemført kursus kan du via digitale enheder i produktionen:· Udvise sikker digital adfærd. · Anvende internetsøgning til at finde relevante informationer om produktionsstyring. · På grundlæggende niveau, anvende virksomhedsrelevant kommunikation om produktionsstyring via bl.a. e-mail, intranet og kalender. · Håndtere filer og udvise datadisciplin.
Digitalisering i produktionen 2
Skolefagkode: 49644
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 570,00 kr.
Pris for ledige: 1974,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1974,20 kr.

Målgruppe
Ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digitale kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring. Det anbefales desuden at deltageren har grundlæggende kendskab til digitalisering i produktion på niveau svarende til digitalisering i produktionen 1 eller tilsvarende.

Formål:
På dette kursus lærer du at opsamle, behandle, validere og gemme data. Du bliver introduceret til virtuelle møder, ERP systemer og forskellige digitale enheder som f.eks. PCer, tablets, scannere og operatørpaneler. Du lærer at udvise sikker digital adfærd og ajourføre SOP.

Indhold:
Efter gennemført kursus har du:· Grundlæggende viden om, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, valideret, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion, herunder datastrømme. · Kendskab til betydningen af registrering af produktionsdata. · Kendskab til ERP-system. · Kendskab til virtuelle mødeformer som anvendes i produktionen. Efter gennemført kursus kan du:· Anvende virksomhedens digitale enheder fx pc, smartphone, tablet, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i din jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien. · Udvise sikker digital adfærd. · Registrere og dokumentere produktionsdata. · Anvende og deltage i ajourføring af Standard Operation Procedures (SOP) eller tilsvarende. · Anvende relevant tidsregistrering i forbindelse med produktionen. · Finde og læse relevante sikkerheds-, miljø- og kvalitetsforskrifter.
Lav PDF med kurser