Danske egnsretter

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris for ledige 1436,50 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Danske egnsretter Kurset afsluttes med en skriftlig prøve
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 12
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Danske egnsretter
Skolefagkode: 48834
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan planlægge, fremstille, forfine og præsentere typiske danske egnsretter ud fra viden om råvarer, dansk madkultur og kulinariske traditioner.

Indhold:
Du kan: - Ud fra viden om dansk madkultur planlægge, fremstille og forfine typiske danske egnsretter.- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.- Præsentere den tilberedte mad og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.
Lav PDF med kurser