Bæredygtighed i storkøkkener

Valgte hold
Kursussted CELF, Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 354,00 kr.
Pris for ledige 2009,20 kr.
Jobcentret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2009,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Beskrivelse Bæredygtighed i storkøkkener
Kontaktperson Lena Jansen
Telefonnr 54888223
Email leja@celf.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Bæredygtighed i storkøkkener
Skolefagkode: 42818
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Formål:
Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et bæredygtigt storkøkken. Deltageren kan anvende principperne i Det Ny Nordiske Køkken og kan i madfremstilling forene velsmag med ernæringsmæssige behov ved anvendelse af nordiske råvarer.

Indhold:
Deltageren kan anvende viden om økologi og bæredygtige råvarer til kostplanlægning, indkøb og produktion i et storkøkken. Deltagerne kan arbejde efter værdierne om bæredygtighed i et storkøkken. Deltageren kan forene velsmag med viden om ernæringsmæssige behov ved både traditionel og ny anvendelse af typiske, nordiske råvarer i madfremstillingen. Deltageren kan forholde sig til og arbejde efter de 10 principper i Det Ny Nordiske Køkken i kostplanlægningen og produktionen i et storkøkken. Deltageren kan forstå globaliseringens indflydelse på udbudet af råvarer på det danske marked og tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.
Lav PDF med kurser